Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

VEDAT, İTALYAN EKİBİYLE EL SIKIŞTI !

Fenerbahçe 'nin golcüsü Vedat İtalyan yolcusu. Vedat hanigi kulüp ile anlaştı ? İtalyan ekibi ne kadar ücretle Vedat 'ı transfer etti ? Fenerbahçe ' transfer hareketliliği... Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Fenerbahçe 'nin golcüsü Lazio 'da

Vedat Lazio ile Anlaştı !

Uzun zamandır Fenerbahçe 'nin golcü oyuncu Vedat Muriqi 'in ismi İtalyan ekibinde Lazio ile anılıyordu. Bu konuda fenerbahçe 'nin özellikle de maddi konuda Lazio ekibine yüksek bonservis ile satmak için büyük çaba sarfediyordu. İtalyan ekibi ise bu konuda biraz daha fiyat düşürme çabası içindeydi. Yaz sezonu boyunca gündemde olan Fenerbahçe 'nin golcüsü 26 yaşındaki Kosovalı santrafor nihayet  Lazio ile el sıkıştı.

Fenerbahçe özellikle Vedat 'ın transferinde yüksek bonservisin yanında hem Çaykur Rize 'nin bu transferdeki yüzdelik karını  hemde Lazio 'dan Vedat'ın transferi karşılığında 2 oyuncu da transfer etmek istiyordu. Fenerbahçe 'nin golcüsü Vedat 'ın en kısa sürede İtalya 'ya gidip Lazio takımına imzayı atması bekleniyor.

Hareketli Saatler Yaşanıyor.

Öte yandan Fenerbahçe 'de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe savunma hattı için İspanya La Liga 2 ekiplerinde Las Palmas 'ta forma giyen Uruguaylı stoperi Lemos 'u, İstanbul'a getiren Kanarya, Las Palmas ekibine 1.5 milyon euro bonservis ödeyecek. Lemos 'un golcü bir santrafor olmasının yanı sıra frikik özelliğide olan ir defans oyuncusu olarak biliniyor. 

Lemos Fenerbahçe 'ye imzayı attı

Bu yaz transfer sezonunda transfer lideri olarak görülen Fenerbahçe, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mert Hakan Yandaş, Novak, Sosa  gibi Süper Lig 'de etkili oyuncuları toplamayı başardı. Genel olarak bakıldığında yaş ortalaması yüksek olsa da Fenerbahçe 'nin bu konudaki ik hedefi bu yıl Süper lig 'de şampiyonluk istemesi. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen Kanarya bu yıl şampiyonluğu alıp devler ligi biletini de cebine koymak istiyor.



Yorum Gönder

1 Yorumlar