Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

HAZIR OLUN BTC RALLİ İÇİN HAZIR, ETH İSE UÇTU !

 Crypo paralar ralli için hazır mı ? BTC 12 bin doaları görecek mi ? ETH nerelere gidiyor ? Yatırımcılar için crypto paralarda nasıl bir yol izlenmeli ? Bitcoin 'in gelecek ön seviyeleri neler ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Bitcoin de ralli hazırlığı devam ediyor


BTC 12 Bin Dolar Seviyelerine Hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde yerlerini sağlamlaştıran crypto paralar Eylül ayına girmeye yakın yeniden hareketliliklerine başladılar. Crypto paralardaki hareketlilik yatırımcıları için acaba ralli mi sorusunu da beraberinde getiriyor. Bitcoin için daha önce ön görülen 12 bin dolar kırılmıştı ancak akabinde geri çekilen BTC bir müddet 11.500 seviyelerini koruduktan sonra şuan tekrar hareket haline geçmiş durumda. BTC yazım sırasında 11.893 dolar seviyelerinde ilerlemesine devam ediyor. Eğer çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa 12 bin dolar seviyelerini geçmesi bekleniyor. Altcoinlerin yükselmesi ise BTC hakimiyetini baltalamış durumda yılın en düşük sviyelerini Bitcoin görmüş durumda.

Etherium ise yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Son iki yılın en yüksek seviyelerini gören Etherium %10 luk fiyat artışı görülmüş durumda. ETH geçtiğimiz haftalardaki düşüşten sonra yeniden hareketlilik yaşamaya başladı. geçtiğimiz haftadan bugüne ise büyük bir sıçrayış yapan Etherium %23 artık rekoru kırarak altcoinlerde zirveye oturmayı başardı ve yatırımcılarını sevindirdi.

BTC 12 Bin Doları Kırmak Zorunda

Bitcoin  yüksek yerleri hedefliyorsa öncelikle 12 bin dolarlık seviyeleri kırmak zorunda. geçtiğimiz günlerde 1 günlük crypto liderliğini yapsa da şuan için en düşük seviyeleri yaşıyor. Bitcoin 12 bin dolar seviyelerini aşması durumunda ilerlemeye devam edecektir. BTC 11.600 , 11.400 , 11.100 seviyeleriyle yerini koruyabilir lakin 11 bin dolar seviyelerinin altına düşerse destek görmek zorunda aksi takdirde BTC için aşağı yönlü bir kriz çıkabilir.





 









Yorum Gönder

0 Yorumlar