Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BAKAN KOCA AÇIKLADI İŞTE VAKA SAYISI !

Ülkemizde son dakika verileri açıklandı mı ? Türkiye 'de Coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı kaç oldu ? Ülkemizde vaka oranlarında son durum ne ? Giderek büyüyen salgına karşı hangi tedbirler devreye sunulacak ? Türkiye 'de salgının boyutu hangi aşamada yer alıyor ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Sağlık Bakanı Koca coronavirüs verilerini açıkladı


İşte Ülkemizde Vaka Sayıları

Sağlık Bakanlığı tarafında hergün açıklanan coronavirüs verileri halk ile paylaşıldı. Ülkemizde vaka oranlarının arttığı son zamanlarda acaba rakamlarda son durum neler ? İşte bu sorunun cevabını Bakan Koca açıkladığı tabloda verdi. 

Ülkemizde coronavirüsten dolayı bugün itibariyle hayatını kaybedenlerin sayısı 57 oldu. Türkiye 'de salgından dolayı bugün 1.703 yeni vakaya rastlandı. Bugün salgından iyileşerek taburcu olan vatandaşların sayısı 1.047 olurken ülkemizde 7 Eylül itibariyle toplamda 103.925 test yapıldı.

Bakan Koca 'nın bugün için açıkladığı tablodan sonra bugüne kadar oluşan vaka oranları da belli olmuş oldu. Ülkemizde Coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 6.730 olurken, bugüne kadar  281.509 vaka ile karşılaşıldı. Ülkemizde entübe hasta sayısı %7.6 oldu. Hastanelerde oğun bakım hasta syısı ise 1.118 olarak belirtildi. Bugüne kadar salgına karşı 252.152 kişi iyileşerek taburcu oldu. Türkiye 'de vakanın ilk görüldüğü günden bu yana toplamda 7.883.464 test yapılmış oldu.

Bakan Açıkladı Tedbirlerin Önemi 

Sağlık Bakanı Koca resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile salgına karşı tedbirlerin öneminden bahsetti. Salgında bilindiği üzere son günlerde vaka ve ölüm oranlarının artması bizlere birkez daha tedbirlerin önemini açıklamış oluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar