Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BEŞİKTAŞ 'TAN 1+1 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Beşiktaş 'ta transfer girişimleri başladı. Peki hangi futbolcuyla temasa geçildi ? Beşiktaş 'ın transfer etmek istediği futbolcu kim ? Fenerbahçe 'nin eski oyuncusuna teklif götürüldü mü ? Beşiktaş 'ta Sergen Yalçın hangi futbolcuyu istedi ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar ! 

Beşiktaş için Josef de Souza iddiası

Fenerbahçe 'nin Eski Yıldızına Teklif

Beşiktaş 'ta transfer hareketliliği sürüyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş transfer için ilginç bir futbolcuyla görüştüğü bildirildi. Bir dönem Türkiye 'de top koşturan ve Fenerbahçe 'de forma giyen deneyimli defansif orta saha oyuncusu Brezilyalı oyuncu Josef de Souza ile görüştüğü bildirildi. 

Beşiktaş giden futbolcuların yerini doldurabilmek adına özellikle de orta sahaya transfer istiyor. Sergen Yalçın 'ın bu bölge için en idael gördüü oyunculardan biriyle görüştüğü ve bu oyuncun Josef de Souza olduğu bildirildi. Brezilyalı oyuncuya Beşiktaş yönetiminin 1+1 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu gelen haberler arasında. Aspor 'un haberine göre Brezilyalı futbolcu ile yönetim temas halinde oldukları aktarıldı.

Josef de Souza ile iletişime geçildi

Aktif kariyerine şuan Al Ahli takımında sürdüren Brezilyalı futbolcu şuan kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Josef de Souza 'nın Türkiye 'ye dönmek istediği de gelen haberler arasında. Şampiyonlar Ligi elemelerini geçemeyen Beşiktaş şuan Avrupa Ligi 3. turunda mücadele edecek. Avrupa 'da ilerlemek isteyen Karakartal orta sahasını da güçlendirmek istiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar