Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

TÜRKİYE 'NİN CORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI !

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs vakalarını açıkladı mı ? Ülkemizde 8 Eylül itibariyle vaka oranlarını açıkladın mı ? Türkiye 'de hayatını kaybeden vatandaşların sayısı kaç oldu ? Salgın etkisini sürdürecek mi ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Sağlık Bakanı Koca coronavirüs verilerini açıkladı

Bakan Koca Güncel Verileri Paylaştı

Ülkemizde coronavirüs verileri hergün açıklanıyor. Günlük tablo Bakan Koca tarafından halkla paylaşılıyor. Peki bugün vaka oranlarında son durum nedir ?  Ülkemizdeki güncel veriler açıklandı. İşte coronavirüste bugün bakanlık tarafından açıklanan veriler şu şekilde...

8 Eylül itibariyle ülkemizde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 olurken son 24 saatte 1.761 yeni vaka yaşandı. Ülkemizde bugün salgına karşı 1.093 kişi ise salgına karşı iyileşerek taburcu oldu. Ülkemizde bugün toplamda 110.565 test yapıldı.

Türkiye 'de bugüne kadar hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 6.782 olarak belirlendi. ülkemizde ilk vakanın görüldüğü günden bu yana şuana kadar 283.270 vaka görülmüş oldu. Hastanelerde entübe hasta sayısı %7.5 olurken, yoğun bakım hasta sayısı ise 1.159 oldu. Salgına karşı bugüne kadar 253.245 vatandaşımız iyileşerek taburcu olurken, şuana kadar 7.994.029 test yapıldığı bildirildi. 

Sağlık Bakanı Koca Tedbirlere Dikkat Çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs ile mücadelede vaka oranlarının artmasıyla halka seslenen Bakan Koca tedbirlerin önemine değindi ve uyulması gerektiğini bidirdi. Resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Koca: ''Bugün 110.000 'den fazla test yapıldı ve 1.761yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakıyor. Bu durumu durduracak olan birlikte tedbirlere uymaktır. Güç birlikte tedbirde. '' ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda ikinci dalga olarak nitelendirilen ve normalleşme sürecinde ortaya çıkan yeni dalganın etkileri vatandaşların maalesef tedbirlere uymaması sebebiyle giderek artmaya devam ediyor. Uzmanların ve hükümetin çağrılarına rağmen tedbirlerin yeteri derecede uyulmaması vakaların artması en büyük sebebi olarak biliniyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar