Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BAKAN KOCA CORONAVİRÜS VERİLERİNİ AÇIKLADI !

Ülkemizde Coronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı kaç oldu ? Türkiye 'de son 24 saatte vaka sayısı açıklandı mı ? Salgın ülkemizde ne kadar etkili  uzmanlar neler söylüyor ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Verileri Açıkladı

Günlük Tablo Açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından her gün Türkiye 'de Coronavirüs tablosu açıklanmakta. Bugün Sağlık Bakanı Koca tarafından günlük Coronavirüs tablosu paylaşıldı. Ülkemizde normalleşme sürecinde Sağlık Bakanı Koca açıkladığı tablo şu şekilde; Ülkemizde Coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 24 oldu. Son 24 saatte ülkemizde vaka sayısı ise 1.502 olarak belirtildi. Ülkemizde bugün itibariyle iyileşen hasta sayısı 887 olurken, bugün toplamda 98.231 test yapıldı.

Bu tabloyla beraber ülkemizde bugüne kadarki toplam durumda belirlenmiş oldu. 11 Mart 'ta başlayan ve salgının ülkemizde alınan tedbirlerle beraber bugüne kadar Coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 6.163 olurken toplamda ise 261.194 vaka ile karşılaşıldı. Ülkemizde yoğun bakım hasta sayısı 811 oldu. Entübe hasta sayısı ise %7.4 olarak belirlendi. Bugüne kadar Coronavirüsü yeneek taburcu olan vatandaşların sayısı 238.795 olarak belirlendi. 11 Mart 'tan bu yana toplamda 6.521.640 test yapıldı. Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada: ''Bugün toplamda 6.5 milyon test sayısını geçtik. Yeni tespit edilen 1.500 den fazla hastamız var. Yeni hasta sayısını düşürmek mücadelemizin en önemli hedefi. Bu hedefe katkı için tedbirlere uyum şart. Sonunda ye ilen virüs olacak. '' açıklamalarında bulundu.

Bakan Koca Tedbirleri İşaret Etti

Sağlık Bakanı Koca, özellikle de normalleşme sürecinden sonra özelikle herkesi tedbirlere uymaya davetti. Bakan Koca bu süreçte tedbirlerin çok önemli olduğu ve salgına karşı büyük bir silah olduğunu kaydetti.




 


Yorum Gönder

0 Yorumlar