Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ÜNİVERSİTE TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI !

ÖSYM tercih sonuçları ne zaman açıklanacak ? YKS sınavından sonra gözler tercih sonuçlarına çevrildi. Peki Üniversiteye girişte ilk basamak olan YKS sınavının sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde !

YKS tercih sonuçları açıklandı !

Üniversiteye girişte ilk basamak olan YKS sınavından sonra tercihler yapıldı. Milyonlarca adayın merakla beklediği üniversite sınavı tercih sonuçları için gözler ÖSYM 'ye çevrildi. 

Bu yıl yaşanan Coronavirüs gölgesinde yapılan tüm sınavlar gibi YKS sınavı da merakla tercih sonuçlarının açıklanması beklenen sınavlardan biriydi. 2019-2020 döneminde kendini gösteren salgın her alanda olduğu gibi eğitim alanında da etkili oldu ve olumsuz yönde etkiledi. 

Bu yıl sınav takviminde değişikliğe gidilirken, yaz ayına denk düşen sınav ve tercihler bu süre zarfında dar bir takvimde işlenmeye başlandı. Özellikle de ÖSYM yoğun mesai harcarken milyonlarca üniversite adayı da sınavdan sonra yaptıkları tercihlerin ardından YKS tercih sonuçlarını merakla bekliyordu.

YKS TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLA

Geçtiğimiz hafta gözler ÖSYM 'den gelecek habere kitlenirken, ÖSYM Başkanı Halis Aygün 'den gelen açıklama herkesi bir kez daha beklemeye davet etti. Aygün, yaptığı açıklamada gelecek haftayı işaret etmişti. Bunun üzerine milyonlarca üniversite adayı beklemeye koyuldu ve bugün nihayet ÖSYM 'den gelen açıklama ile YKS  tercih sonuçları açıklandı. Adaylar tercih sonuçlarını ÖSYM 'nin resmi sitesinden giriş  yaparak öğrenebilecekler.



Yorum Gönder

1 Yorumlar