Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BAKAN KOCA GÜNLÜK TABLOYU AÇIKLADI !

Türkiye 'de günlük Coronavirüs verileri açıklandı mı ? Ülkemizde bugün hayatını kaybedenlerin sayısı kaç ? Sağlık Bakanlığı verileri açıkladı mı ? Ülkemizde son veriler neler ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Verileri Açıkladı


Bakan Koca Günlük Tabloyu Paylaştı

Sağlık Bakanlığı tarafından günlük Coronavirüs verileri açıklandı. Ülkemizdeki son gelişmeyi ve verileri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi twitter hesabından paylaştı. Buna göre ülkemizde salgından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 20 olurken bugün itibariyle vaka sayısı da 1.313 oldu. Bugün toplamda 100.109 yeni test yapıldı ve salgına karşı 1.002 vatandaşımız taburcu oldu. 

Türkiye 'de salgınla mücadelede son veriler paylaşıldı. Buna göre Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamadan sonra toplam veriler şu şekilde; Türkiye 'de bugüne kadar toplam vefat sayısı 6.183 olurken, toplamda vaka sayısı 262.507 oldu. Ülkemizde bugüne kadar iyileşen hasta sayısı 239.797 oldu. Toplamda hastanelerde yoğun bakım hasta sayısı 841 olurken entübe hasta sayısı %7.4 oldu. Bugüne kadar toplamda 6.621.749 test yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca : '' Bugün 100 binden fazla test yaptık.Bu testler sonucunda 1.313 yeni hastamız var.Bazı illerimizde özel tedbirler almak zorunda kaldık. Tedbirlere birlikte uyarsak başarılı olabiliriz. Sonunda yenilen virüs olacak. '' ifadesinde bulundu.

Bakan Koca 'dan Tedbir Uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile tedbirlere uymaya davet etti. Salgına karşı en büyük tedbir kurallara uymak olduğu yenileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herkesi kurallara uymaya davet etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar