Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

CORONAVİRÜS VERİLERİ AÇIKLANDI !

Ülkemizde son 24 saatte Coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı kaç oldu ? Türkiye 'de salgın hangi boyutta ? Uzmanlar Coronavirüs için neler diyor ? Dünya da gittikçe etkisini yoğunlaştıran Coronavirüste son gelişmeler neler ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işe detaylar !


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan günlük istatistikler açıklandı. Ülkemizde Coronavirüsten verileri hergün açıklanmaktadır. Salgından ülkemizdeki son durumu Bakan Koca açıkladı. Buna göre son 24 saatte ülkemizde salgından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 26 oldu. Bugün ülkemizde 1.491 yeni vaka ile karşılaşıldı. Bugün yapılan testler 106.111 olurken, son 24 saatte ülkemizde salgın karşı iyileşenlerin sayısı 995 olarak istatistiklerde yerini aldı. 

Böylece genel olarak ülkemizde 11 Mart'tan bu yana toplamda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 6.209 olurken bugüne kadar 263.998 vaka ile karşılaşıldı. Türkiye 'de bugüne kadar salgın karşı 240.792 kişi sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Hastanelerde yoğun bakım hasta sayısı 862 olurken, entübe hasta sayısı ise %7.4 oldu ve ülkemizde bugüne kadar toplamda 6.727. 860 test yapıldı. Sağlık Bakanı Koca resmi sosyal hesabı Twitter 'de yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı. Bakan Koca : "Son dönemde iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan daha az. Hast sayımısı kontrollü sınırda tutmanın yolu yeni hasta sayısını azaltmak. " ifadelerinde bulundu.

Tedbir Elden Bırakılmamalı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca özellikle son zamanlarda tedbirlere dikkat çekerek önemini ifade etti. Coronavirüse karşı tedbirin önemini ifade eden Bakan Koca, sonunda kazanan biz olacağız ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar