Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

M.CITY 'DEN, MESSİ İÇİN DEV TEKLİF !

 Barcelona 'da Messi takımdan ayrılıyor mu ? Messi ayrılırsa yeni adresi neresi olacak ? M.City 'den Messi için teklif yapıldı mı ? Messi 'nin yeni adresi Premiere Lig mi ? Hepsi ve daha fazlası habeimizde işte detaylar !

Messi 'nin yeni adresi M.City mi ?


Barcelona 'da Sular Durulmuyor 

Son günlerde Messi 'nin takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Katalan ekibinin alt yapısında yetişen ve yıllardı Barcelona 'da büyük başarılar yakalayan Messi, bugünlerde takımdan ayrılması gündemde. Barcelona kulübü her ne kadar Messi için seferber olsa da pek başarılı olamadı. Takımıyla hiçbir şekilde sözleşmeye yanaşmayan Arjantinli yıldız takımdan ayrılmayı kafasına koymuş gibi görünüyor. 

Lionel Messi 'nin takımdan ayrılmak istemesi akıllara başta M.CITY olmak üzere PSG, M.UTD , INTER gibi Avrupa 'nın önde gelen büyük kulüplerini getirdi. Bu takımlar içinde ismi en çok ön planda olan kulüp ise şüphesiz M.CITY oldu. İngiltere kulübü Messi için Katalan kulübüne büyük bir teklif yaptığı belirtildi.

M.CITY kulübü özellikle de Guardiola 'nın eski oyuncusu Messi 'yi kulübünde görmekten büyük bir memnuniyet duyacağı ifade ediliyor. Fransa basınıda bu konuda M.CITY kulübünün Messi için devreye girdiğini yazdı. Ayrıca İngiliz kulübünün de Messi için yapacağı tekliflerde yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. 

M.CITY 'den İlk Teklif

İngiliz kulübü ilk olarak Arjantinli yıldız için Katalan kulübü Barcelona 'ya 100 milyon euro + 3 futbolcu teklif ettiği belirtildi. Teklif edilen bu 3 futbolcu ise Bernardo Silva, Gabriel Jesus ve Eric Garcia olduğu ifade edildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar