Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BAKAN KOCA CORONAVİRÜS TABLOSUNU AÇIKLADI

Türkiye 'de Coronavirüs tablosu açıklandı mı ? Ülkemizde son veriler ne durumda ? Türkiye 'nin Coronavirüs vaka sayısında artış devam mı ediyor ? İkinci bir büyük dalga mı geliyor ? Uzmanlar neleri işaret ediyor ?Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !



Güncel Tablo Açıklandı 

Türkiye 'de giderek yükselen vaka durumundan sonra ülkede belirli bölgelerde de tedbirler alınmaya başlandı. Özellikle de il ve ilçelerde yoğunluğun olduğu bölgeler karantinaya alınırken bölgeye giriş çıkışlarda yasaklanıyor. Tedbirlerin alınmaya başlamasıyla beraber bölgede incelemlerde artıyor. Çevre bölgelerinde bu durumdan etkilenip etkilenmediği sağlık çalışanları tarafından araştırılıyor. 

Türkiye 'de günlük Coronavirüs verilerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Buna göre ülkemizde son durum şöyle ... Türkiye 'de bugün itibariyle Coronavirüs 'ten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 39 olurken. bugün 1.549 yeni vaka ile karşılaşıldı. Türkiye 'de son 24 saatte 1.003 hasta iyileşerek taburcu oldu. Bugün toplamda 101.414 yeni test yapıldı.

Ülkemizde bu verilerin ardından oluşan durum ise şöyle.. Türkiye 'de salgının baş gösterdiği günden beri toplamda 6.284 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplamda 267.064 vaka ile karşılaşılırken, toplamda 242. 812 hastamız iyileşerek taburcu oldu. Ülkemizde entübe hasta sayısı %7.4 olurken yoğun bakım hasta sayısı ise 917 olarak belirlendi. Bugüne kadar tolamda ise 6.937.088 test yapılmış oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: ''Toplamda 7 milyona yakın test yaptık. Bugğn aktif hasta sayımıza 546 kişi daha eklendi. Kaybettiğimiz hasta sayımız toplamda 6.000 den fazla. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Tedbirlere uymada gevşek olamayız. Güç tedbirde.'' ifadelerinde bulundu.

Bakan Koca Tedbirleri İşaret Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklama ile birlikte ülkemizde alınacak tedbirler ile bu salgına karşı baş etmeye davet etti. Salgının son zamanlarda vaka oranlarının arttmasıyla birlikte temasın çok olması ve tedbirlerin elden bırakılması ile bu sonuçların ortaya çıkmasına sebep olurken. Bakan Koca birlikte bu salgını alınacak tedbirler ile yenebileceğimizi ifade etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar