Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ALTINA YATIRIM YAPACAKLAR BUNA DİKKAT EDİN !

Altın yatırımcıları nelere dikkat etmeli ? Altın hangi seviyelere doğru ilerliyor ? Altında yükseliş yaşanır mı ? Yatırımcılar nasıl bir yol haritası çıkarmalı ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar  !

Altın alacaklar dikkat. O seviyeler görülebilir.


Yatırımcılar en çok buna dikkat etmeli !

Altın yatırımcıların en büyük beklentisi şüphesiz yatırımlarının karşılığını alabilmek. Son zamanlarda altındaki dalgalanma da sanki bunu işaret eder gibi. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmacı 'dan dikkat çeken açıklama geldi. Başkan Fikret, altın yatırımcıları için çok önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmacı yaptığı açıklamada altın yatırımcılarının önümüzdeki zaman dilimde yüzlerinin güleceğini çünkü altın fiyatlarının yükseleceğini ifade etti. Son zamanlarda büyük bir yükseliş kazanan altın fiyatlarının 600 'lü rakamları aşacağını bildiren Başkan Fikret altın fiyatlarında yükseliş beklediklerini bildirdi.

Uzun Vadede Altın Kazandıracak

Altının uzun vadede kazançlı olduğunu belirten Başkan Çakmacı, şu ifadelerde bulundu: '' Şu an biraz daha düştü. Aşı söylentileri, diğer haberler, ekonomideki diğer verilerin biraz daha düzelmesiyle altın fiyatlarında biraz daha gerileme oldu. Ancak bizim izlediğimiz ve gördüğümüz kadarıyla ikinci dalganın  hem ülkemizde hem de yurt dışındaki tüm ülkelerde devam etmesi sebebiyle altın fiyatlarında yükselişin  tekrar olacağı  kanaatindeyiz. Şunu da belirtmek istiyorum ki, altın fiyatlarını hiç kimse  günü birlik düşünmesin. Altına yatırım, uzun vadede olan ve günlük yatırım yapılacak bişey değildir. Özellikle 6 aylık veya bir yıllık bir süreçte altın yatırımı, her zaman yatırımcısına kazandırmıştır.''

Altın Fiyatları O rakamları Görebilir

Altın fiyatları 600 'lü rakamları görebilme durumunun olduğunu bildiren Çakmacı şu ifadelerde bulundu. '' Bir çeyrek altının 800 lira gibi rakamlara ulaştığı dönemde gelir düzeyi düşük vatandaş alamıyor. Bundan dolayı, yarım gramlara, bir gramlara  ya da TL bazında takılara sebep oldu. Bu da vatandaşın alım gücünü düşürdü. Özellikle belirtiyorum, yıl başına  kadar altın fiyatlarının  500 'lü rakamları geçin dilimiz  bile söylemek istemiyor. Görüntü gösteriyor ki altın fiyatlarının eski seviyeleri geçeceğini hatta ve hatta 600 'lü rakamlar söylenmeye başlandı.'' ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar