Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ÜLKEMİZDE CORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI !

Ülkemizde coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı kaç oldu ? Türkiye 'de vaka sayıları ne durumda ? Giderek etkisini artıran salgının boyutları ne durumda ? Ülkemizde coronavirüsten dolayı uzmanlar neler tavsiye ediyor ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Bakan Koca verileri açıkladı

İşte Bakan Koca 'nın Coronavirüs Verileri

Ülkemizde Coronavirüsten dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından her gün veriler paylaşılmaktadır. Coronavirüs etkisini ikinci dalga ile birlikte bu kez daha çok gösterdi ve vefat sayısının yanı sıra vaka oranları da giderek artmakta. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu konuda tedbirlere uymaya özen gösterilmesine dikkat etti.

Bakan Koca bugün gelen sonuçları halkla paylaştı. İşte coronavirüs verileri son durum şöyle. Ülkemizde bugün coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 67 olurken, son 24 saatte vaka sayısı 1. 742 ye ulaştı. Salgına karşı bugün 1.202  kişi iyileşerek sağlığına kavuşurken bugün toplamda 110.412 kişiye test yapıldı.

Türkiye 'de bu veriler ile birlikte bugüne kadar coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 7.186 olurken, şuana kadar 294.620 vaka sayısı görülmüş durumda. Ülkemizde hastanelerde entübe hasta sayısı %7.1 oldu. Yoğun bakım ünitelerindeki hasta sayısı ise 1.327 olurken, bugüne kadar 8.742.535 kişiye test uygulandı.

Ülkemizde Tedbirler Arttırılıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca coronavirüs tedbirleri kapsamında ülkemizde tedbirlerin önemine dikkat çekti ve vatandaşların tedbirlere uyması konusunda dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: '' Aktif hasta sayımız da ağır hasta sayımız da artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakmaya devam ediyor. İyileşenlerimizin sayısı, kayıplarımızın sayısını ancak tedbirle geçebilir. Mücadelede GÜÇ BİRLİĞİ yaparsak virüsü yenebiliriz. '' ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar