Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

BAKAN KOCA CORONAVİRÜS VERİLERİNİ AÇIKLADI !

Ülkemizde 3 Eylül itibariyle Coronavirüs verileri açıklandı mı ? Coronavirüste son veriler ne durumda ? Bugünkü verilerde vefat edenlerin sayısı kaç ? Vaka sayılarında artış devam ediyor mu ? Uzmanlar gelecek için neler söyledi ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Bakan Koca Coronavirüs verilerini açıkladı

Vaka Verileri Geldi İşte Son Durum !

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük Coronavirüs verilerini açıkladı. Peki vaa durumlarında artış yaşandı mı ? Coronavirüste tedbirlerin önemine her defasında değinen Bakan Koca tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini her demecinde ifade ediyor. 

3 Eylül itibariyle Coronavirüs verileri açıklandı. Buna göre bugün Coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 49 olurken, salgında bugün 1.642 yeni vaka ile karşılaşıldı. Ülkemizde bugün salgından kurtularak iyileşenlerin sayısı. 1.211 oldu. Bugün toplamda ise 110.225 test yapıldı.

Türkiye 'de salgından vefat eden vatandaşların sayısı 6.511 olurken toplam vaka sayıları ise 274.943 ulaşmış durumda. Ülkemizde hastanelerde yatan entübe hasta sayısı %7.6 olurken, yoğun bakım ünitelerindeki hasta sayısı 1.041oldu. Bugüne kadar salgını yenip iyileşenlerin sayısı 248.087 olurken, toplamda ise 7.466.087 test yapıldı.

Salgında Kritik Aşamadayız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün itibariyle açıklanan verilere değindi. geçen gün ülkenin ikinci pik noktasını görmüştük. Salgında tedbirlerin önemine değinen Bakan Koca rehavete kapılmanın vakaları yükselteceğini söylemişti. Kritik aşamanın görülesiyle tedbirlerin önemine değindi.Sosyal mesafe ve tedbirlerin herkes tarafından uygulanması gerekiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar