Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

SAĞLIK BAKANI AÇIKLADI İŞTE VAKA SAYISI !

Ülkemizde bugün itibariyle vaka sayısı ne kadar oldu? Türkiye 'de Coronavirüs tablosu açıklandı mı? Bugün itibariyle ülkemizde hayatını kaybedenlerin sayısı ne kadar? Uzmanlar Coronavirüs için hangi önlemlerin alınmasını öneriyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar! 

Sağlık Bakanı Koca Tabloyu Açıkladı  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından hergün Coronavirüs verileri açıklanıyor. Sağlık Bakanı Koca bugün itibariyle Coronavirüs verilerini resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımlar duyurdu. Ülkemizdeki son durumu gösteren tabloya göre Veriler şu şekilde yer aldı.. 

Ülkemizde 4 Eylül itibariyle Coronavirüs tablosuna göre bugün hayatını kaybeden varitandaşlarımızın sayısı neyazik ki 53 oldu. Bugün ülkemizde vaka sayısı 1.612 olurken, salgın karşı iyileşecek taburcu olan vatandaşlarımızın sayısı 1.021 olarak belirlendi. Türkiye 'de bugün toplamda 117.113 yeni test yapıldığı görüldü. 

Ülkemizde günlük Veriler böyleyken vakaların görüldüğü günden bugüne kadar toplamda Coronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 6.564 oldu. Toplamda bugüne kadar 276.555 vaka görülürken, entübe hasta sayısı %7.5 oldu.  Hastanelerde yoğun bakım hasta sayısı ise 1.076 olarak belirlenirken, bugüne kadar Coronavirüsten kurtularak iyileşen vatandaşlarımızın sayısı 249.108 oldu ve şuana kadar 7.583.200 test yapıldığı bildirildi. 

Coronavirüste En büyük Güç Kurallara Uymak

Coronavirüse karşı en büyük gücün tedbirlerin olduğunu dile getiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu konuda yaptığı paylaşım sonrası bu konuya değindi ve tedbirlerin Coronavirüste en büyük güç olduğunu yeniledi. Son zamanlarda artan vaka oranları ile geçtiğimiz günlerde pik noktasını gören Türkiye 'de vatandaşlar yeni dalganın etkisine girmiş durumda. Bu konuda Bakan Koca Kurallara uyarak yeniden vakaların düşürülmesi çağırısında bulundu. 

Ülkede bir çok alanda gerek eğitim gerek iş, gerekse de sağlık sektörü çok etkilendi ve bu alanda en çok çaba sarfeden sağlık çalışanlarının yoğun mesailer devam ediyor. Bazı şehirlerde yeni dalga ile Coronavirüs hastaları da artmaya başladı ve tedavileri sürüyor. Bu konuda yapılacak en büyük güç sosyal mesafe ve tedbirlere uyarak olacaktır. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar