Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

İŞTE ÜLKEMİZİN CORONAVİRÜS TABLOSU

Ülkemizde Coronavirüs tablosu açıklandı mı ? Türkiye 'de son 24 saatte vaka ve vefat sayıları ne kadar oldu ? Ülkemizde salgınla mücadelede nelere dikkat edilmeli ? Uzmanlar neleri işaret ediyor ? Sağlık Bakanı Koca neler söyledi ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Bakan Koca Coronavirüs Verilerini Açıkladı

Bakan Koca Vaka Sayılarını Açıkladı !

Salgının gittikçe ağırlığını koyduğu ve vaka sayılarında da artışın görüldüğü Türkiye 'de bugün itibariyle coronavirüs tablosu da açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'nın resmi twitter hesabından paylaştığı tabloda vaka sayıları dikkat çekti. Ülkemizde ikinci dalga olarak bilinen ve normalleşme sürecinde nükseden salgının ikinci aşamasında tabloda şekilendi. İşte bugünün Coronavirüs tablosu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan Coronavirüs tablosunda bugün yapılan veriler paylaşıldı. Ülkemizde bugün salgından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 55 olurken, bugün itibariyle 1.673 vaka ile karşılaşıldı. Ülkemizde Coronavirüsten kurtularak iyileşenlerin sayısı ise 943 oldu. Son 24 saatte ülkemizde 111.193  yeni test yapıldı.

Bu veriler doğrultusunda 11 Mart 'tan bu yana ülkemizde Covid-19 'dan dolayı hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 6.837 ulaşmış oldu. Vaka sayılarının artış gösterdiği ikinci dalgayla beraber bugüne kadar 284.943 vakaya rastlanmış oldu. Hastanelerimizde entübe hasta sayımız %7.4 olurken, yoğun bakım ünitelerindeki hasta sayısı ise 1.181 oldu. Coronavirüsten kurtularak iyileşen vatandaşların sayısı 254.188 ulaşırken, bugüne kadar ülkemizde 8.105.222 test uygulandı.

Bakan Koca Paylaşımda Bulundu !

Resmi twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün Türkiye 'nin Coronavirüs tablosu hakkında değerlendirmede bulundu. Hergün tabloyu açıklarken tedbir ve sosyal mesafe vurgusu yapan Bakan Koca bugünde vatandaşlara salgınla mücadelede tedbirlerin öneminden bahsetti ve şu açıklamalarda bulundu. Bakan Koca : ''Toplamda 8 milyondan fazla test yapıldı. Bugün ise 110 binden fazla yapılan test sonucunda 1.673 yeni tanı konmuş hastamız var. Tedbirlere hepimiz destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız. Bu güce destek verin, sevdiklerimizi koruyalım. '' ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar