Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

SON DAKİKA BAKAN KOCA GÜNLÜK VERİLERİ AÇIKLADI !

Ülkemizde coronavirüs verileri açıklandı mı ? Türkiye 'de son günlerde artan vaka sayıları ne durumda ? Salgın ikinci dalgada hangi aşamada ? Uzmanlar bu konuda neler söylüyor ? Sağlık Bakanlığında öneriler neler ? Hepsi ve daha fazlası haberimizde işte detaylar !

Bakan Koca coronavirüs verilerini açıkladı

Vaka Sayılarında Artış Devam Ediyor

Ülkemizde coronavirüs verilerinde son durum bilgisi geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugün itibariyle ülkenin günlük tablosu açıklandı. Bakan Koca 'nın resmi twitter hesabından paylaştığı tabloda veriler şu şekilde...

6 Eylül itibari ile ülkemizde bugün salgından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 53 olurken bugün toplamda 1.578 vaka ile karşılaşıldı. Son 24 saatte ülkemizde 1.013 kişi ise salgını yenerek taburcu edildi. Bugün toplamda ise 96.842 yeni test yapıldı.

Ülkemizde bugün ki veriler ile birlikte coronavirüs tablosunda 11 Mart 'tan bu yana toplamda 7.779.539 test yapılırken, hayatını kaybeden vatandaşların toplam sayısı 6.673 oldu. Bu süreçte Covid-19 vakası ile toplamda 279.806 kişi karşılaştı. Hastanelerde entübe hasta sayısı %7.6  iken yoğun bakım ünitelerindeki hasta sayısı ise 1.102 olarak belirtildi. Bugüne kadar salgını yenerek iyileşen hasta sayısı ise 7.779.539 olarak açıklandı.

Bakan Koca Tedbirleri İşaret Etti

Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım. İfadelerini kullandı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar